Stand Up X Kozolec

PETEK, 14. JUNIJ 2019 OB 20:00–22:00
Kozolec nad Piccolom

Smeh je pol zdravja, zato pripravljamo zdravja poln dogodek na kozolcu! Končno je posijalo sonce, dnevi so vse daljši in večeri vse bolj topli. Pridruži se nam na kulturno/zabavnem večeru nad Črnomljem.

STAND UP x GLASBENI NASTOP x DOBRA DRUŽBA in PIJAČA
VSTOP PROST


ROK ŠRKLEP
Študent filo faksa vas bo v dobro voljo spravil že s svojo prikupno zmedenostjo, smislom za improvizacijo in simpatičnim humorjem. Prihaja iz novega vala stand-up komedije, vendar je kljub svoji mladosti od leta 2013 nanizal že več kot 200 nastopov po vsej Sloveniji. Bil je tudi zmagovalec treh komičnih spopadov in si je s tem prislužil naziv »roast masterja«. Njegov humor sega od povsem prikupnih šal do kakšne tudi malo bolj začinjene. V zadnjih letih se posveča tudi glasbeni komediji, zato se zna zgoditi, da bo na odru padel tudi kakšen zabaven vložek.


MATIC KOKOŠAR
Matic Kokošar (Grapa) je študent in nekdanji metalec. Prihaja iz srca Baške Grape. Rad pripoveduje o dogodivščinah iz študentskih domov v Rožni Dolini. Ta mu je izredno prirastel k srcu, čeprav študentke raje pretežno zahajajo k njegovemu cimru.

MARTINA&MARKO
Marko in Martina bosta ustvarila vzdušje z aktualnimi radijskimi hiti v kombinaciji s starim dobrim rockom, ex-yugo uspešnicami in avtoskimi pesmimi.

Skip to content