Vabljeni k sodelovanju na natečaju “Ustvari KBŠ majico”, ki ga razpisuje Klub belokranjskih študentov.

Namen natečaja je spodbuditi mlade oblikovalce, dizajnerje, umetnike in ustvarjalce k oblikovanju članske majice za študijsko leto 2020/21, ki bo združila vse Belokranjce in člane kluba.

Zmagovalno majico bodo brezplačno prijeli vsi člani Kluba belokranjskih študentov za študijsko leto 2020/21.

Kdo se lahko prijavi?

Na natečaju Ustvari KBŠ Majico lahko sodelujejo mladi oblikovalci, umetniki in ustvarjalci od 15 leta naprej, ki imajo stalno prebivališče v Občini Metlika, Občini Semič ali Občini Črnomelj.

Zainteresirani ustvarjalci v skladu z natečajem svoje oblikovne predloge prijavijo do 10. decembra 2020 (do 23.59 ure) na info@klub-kbs.si s pripisom Natečaj: Ustvari KBŠ majico.

Format oddaje grafike, risbe, skice ali ilustracije je lahko poljuben.

Pogoji, ki jih je potrebno upoštevati pri oblikovanju:

Odločitev o zmagovalcu

Interna komisija, ki jo določi organizator natečaja (KBŠ), izmed prispelih predlogov izbere največ 3, ki se uvrstijo v naslednji krog – javno glasovanje na družbenih omrežjih Kluba belokranjskih študentov. Javno glasovanje poteka z všečki od 11. do 15. decembra (do 23.59). Zmagovalec je razglašen 16. decembra.   

Nagrada

Zmagovalec natečaja, ki bo prejel največje število zbranih všečkov na javnem glasovanju na družbenih omrežjih bo prejel denarno nagrado v višini 100 € in 10 kosov majic z zmagovalnim potiskom.