Dijaški žur obiskan nad pričakovanji

Februar je zelo dobro znan študentom, ki prvo polovico meseca presedijo za pisalnimi mizami ali nekje med knjižnimi policami, drugo polovico pa namenijo sprostitvi in prostemu času, svobodi, zabavam ter vsemu ostalemu, kar sodi zraven študentskega življenja. Dijaki s temi rituali še niso toliko seznanjeni, si pa tudi oni vsekakor kdaj pa kdaj zaželijo druženja s svojimi sovrstniki. Konec koncev, kdo pa se ne rad zabava?

Za nagrado ob uspešno opravljenih izpitih in odpisanih kontrolnih nalogah je Klub belokranjskih študentov minulo soboto v Mladinskem kulturnem klubu Bela krajina, v Črnomlju, organiziral Dijaški žur. Za organizacijo druženja so bili zadolženi dijaki, glavni namen dogodka pa je bil povezati tako dijake kot tudi študente, klubske veterane in ostale, željne dobrega druženja. Za glasbo je poskrbela glasbena skupina Žuta minuta.

Organizatorji dogodka so zadovoljni s potekom večera, pravijo celo, da je obisk presegel pričakovanja. Žuta minuta je z jugorock ritmi poskrbela za odlično vzdušje in vroče plesišče, obiskovalci pa so se ob tem nadvse zabavali.

Dijaški žur obiskan nad pričakovanji
Scroll to top